Som helhetskund får du 10% rabatt på kompletta glasögon och solglasögon när du låter oss på Linsen ansvara för allt som gäller dina ögon. Gäller endast ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Köp dina linser i samband med kontaktlinsundersökningen och få upp till 20% rabatt

Om du beställer eller köper dina kontaktlinser i samband med din kontaktlinsundersökning så får du rabatt på dina linser.

  • Köper du linser för 6 månader eller mer får du 20% rabatt*
  • Köper du linser för 3 månader får du 10% rabatt*

*Erbjudandet gäller aktuell ordination inom 1 månad från ordinationsdatum och enbart i samband med din kontaktlinsundersökning. För månads- och tvåveckorslinsbärare gäller linsrabatten i samband med köp av 3-pack kontaktlinsvätska. Rabatten kan endast dras vid köp i butik. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Studentrabatt 10% på alla produkter* samt
100 kr rabatt på synundersökning**

Studenter har alltid 10 % på alla produkter hos Linsen samt 100 kr rabatt på undersökningar**! Gäller mot uppvisande av giltigt studentkort.
*Erbjudandet gäller enbart ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
**Gäller ej körkortskontroller.

Glasögon och linser utan kostnad* till barn och ungdomar

Både stora och små behöver linser och glasögon. Hos Linsen är hela familjen välkommen att lösa sina synbesvär utan att bli ruinerad. Linsen kan erbjuda barn och ungdomar upp till 19 år gratis glasögon* tack vare det bidrag som regering och landsting erbjuder.
Bidraget omfattar:
● synundersökning som konstaterar synförändring. Bidrag för synundersökning beviljas endast i samband med köp av linser/ glasögon.
● glasögon (bågar och glas)
● kontaktlinser
*Erbjudandet gäller ett visst sortiment glasögon och har ett begränsat styrkeomfång. Kostnader för kontaktlinser ersätts upp till 800 kr på första uttaget. Självklart har man möjlighet att uppgradera och lägga till en summa för att få tunnare och flackare glas, en annan båge än de som ingår i erbjudandet eller andra typer av kontaktlinser än de som täcks av bidraget.

Presentkort som ökar i värde under Januari 2018

Presentkort köpta hos Linsen mellan 1/12 och 24/12 ökar i värde med 20% under januari månad.
Erbjudandet gäller vid köp av kompletta glasögon och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Paketpris på glasögon

Enkelslipade från 950 kr*
Progressiva från 1750 kr*

Nyhet!
Nu finns även paketpris med glas för skärmtrötta ögon för 3050 kr*

*med reservation för begränsningar i omfång

Köp 3 valfria linsvätskor eller ögondroppar och få 10% rabatt

Välj fritt bland produkterna i vårt ögonapotek. Vi värnar om dina ögon och vet vilken djungel det kan vara när det kommer till ögonprodukter. På Linsen har vi ett noga utvalt sortiment på tillbehör, linsvätskor och ögondroppar som är väl beprövade och hälsosamma för dina ögon.