Som helhetskund får du 10% rabatt på kompletta glasögon och solglasögon när du låter oss på Linsen ansvara för allt som gäller dina ögon. Gäller endast ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Köp dina linser under din ordinationstid och få 20% rabatt!

För endagslinser gäller:

  • Köp för 6 månader eller mer och få 20% rabatt*

För tvåveckors-/månadslinser gäller:

  • Köp för 12 månader eller mer och få 20% rabatt*

*Erbjudandet gäller aktuell ordination utfärdad av Linsens legitimerade optiker. För månads- och tvåveckorslinsbärare gäller linsrabatten i samband med köp av 3-pack kontaktlinsvätska. Rabatten gäller kontaktlinserna och kan endast dras vid köp i butik. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Studentrabatt 10% på alla produkter* samt
100 kr rabatt på synundersökning**

Studenter har alltid 10 % på alla produkter hos Linsen samt 100 kr rabatt på undersökningar**! Gäller mot uppvisande av giltigt studentkort.
*Erbjudandet gäller enbart ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
**Gäller ej körkortskontroller.

Glasögon och linser utan kostnad* till barn och ungdomar

Både stora och små behöver linser och glasögon. Hos Linsen är hela familjen välkommen att lösa sina synbesvär. Linsen kan erbjuda barn och ungdomar upp till 19 år gratis glasögon* tack vare det bidrag som regering och landsting erbjuder.
Bidraget omfattar:
● synundersökning som konstaterar synförändring. Bidrag för synundersökning beviljas endast i samband med köp av linser/ glasögon.
● glasögon (bågar och glas)
● kontaktlinser
*Erbjudandet gäller ett visst sortiment glasögon och har ett begränsat styrkeomfång. Kostnader för kontaktlinser ersätts upp till 800 kr på första uttaget. Självklart har man möjlighet att uppgradera och lägga till en summa för att få tunnare och flackare glas, en annan båge än de som ingår i erbjudandet eller andra typer av kontaktlinser än de som täcks av bidraget.

Paketpris på glasögon

Enkelslipade från 1290 kr*
Progressiva från 2830 kr*

Nyhet!
Nu finns även paketpris med glas för skärmtrötta ögon för 3790 kr*

*med reservation för begränsningar i omfång

Köp 3 valfria linsvätskor eller ögondroppar och få 10% rabatt

Välj fritt bland produkterna i vårt ögonapotek. Vi värnar om dina ögon och vet vilken djungel det kan vara när det kommer till ögonprodukter. På Linsen har vi ett noga utvalt sortiment på tillbehör, linsvätskor och ögondroppar som är väl beprövade och hälsosamma för dina ögon.