Som helhetskund får du 10% rabatt på kompletta glasögon och solglasögon när du låter oss på Linsen ansvara för allt som gäller dina ögon. Gäller endast ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Studentrabatt

Studenter har alltid 10 % på alla produkter hos Linsen samt 100 kr rabatt på undersökningar! Gäller mot uppvisande av giltigt studentkort. Gäller endast ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Glasögon och linser utan kostnad* till barn och ungdomar

Både stora och små behöver linser och glasögon. Hos Linsen är hela familjen välkommen att lösa sina synbesvär utan att bli ruinerad. Linsen kan erbjuda barn och ungdomar upp till 19 år gratis glasögon* tack vare det bidrag som regering och landsting erbjuder.
Bidraget omfattar:
● synundersökning som konstaterar synförändring. Bidrag för synundersökning beviljas endast i samband med köp av linser/ glasögon.
● glasögon (bågar och glas)
● kontaktlinser
*Erbjudandet gäller ett visst sortiment glasögon och har ett begränsat styrkeomfång. Kostnader för kontaktlinser ersätts upp till 800 kr på första uttaget. Självklart har man möjlighet att uppgradera och lägga till en summa för att få tunnare och flackare glas, en annan båge än de som ingår i erbjudandet eller andra typer av kontaktlinser än de som täcks av bidraget.

Paketpris på glasögon

Enkelslipade med basglas*: 995 kr
Progressiva med basglas*: 2495 kr
Enkelslipade med tunna glas*: 1495 kr
Progressiva med tunna glas*: 2995 kr
*med reservation för begränsningar i omfång

Köp 3 valfria linsvätskor eller ögondroppar och få 10% rabatt

Välj fritt bland produkterna i vårt ögonapotek. Vi värnar om dina ögon och vet vilken djungel det kan vara när det kommer till ögonprodukter. På Linsen har vi ett noga utvalt sortiment på tillbehör, linsvätskor och ögondroppar som är väl beprövade och hälsosamma för dina ögon.