ERBJUDANDE

Var med i utlottningen av ett par EnergizeMe-glas!

Sofia

Bär du kontaktlinser och får ofta trötta ögon? Nu finns det speciellt designade glasögonlinser anpassade till de specifika ögonrörelserna hos kontaktlinsbärare – som minskar ögonstress efter det att kontaktlinserna tagits ut. Här kan du läsa mer om glasen och hur du går tillväga för att vinna ett par.

Alla kontaktlinsbärare behöver åtminstone ett par glasögon också, för att ge ögonen en paus efter att ha burit kontaktlinser i timmar. Men alla glas är inte likadana, och är man van med kontaktlinser så behöver man speciella glas som möter ens ögons specifika behov.

Många av oss har också en livsstil där vi kontinuerligt använder smartphones, surfplattor etc. som orsakar ytterligare visuell stress. Det i sin tur leder till trötta ögon och att vi får svårt att hålla fokus.

Det är här ZEISS EnergizeMe-glas kommer in, som är optimerade för kontaktlinsbärarens visuella beteende och syn i en aktiv värld.

Glasen hjälper dina trötta ögon att slappna av och du får klar och skarp syn hela dagen. Dessutom med fullt UV-skydd, ända upp till 400 nm.

Vi lottar nu ut ett par EnergizeMe-glas till ett värde av mellan 3960-8200 kr (beroende på vilka glas du behöver till ditt synfel). Finns för alla åldrar.

Gäller vid köp av kompletta glasögon hos oss på Linsen, och utlottningen pågår under hela oktober.

Osäker på vilka glas du behöver? Fråga din Linsenoptiker om vad som är bäst för dina ögon.

Boka din synundersökning här