GLASÖGON:

Låt din personlighet bli en del av dina glasögon.

Oavsett om du är ute efter statementbågarna som bär upp hela din personlighet eller om du vill ha något som smälter in ordnar vi kvalitativa bågar som både du och dina ögon kommer att älska.

Alltid hos Linsen

Paketpris

Vi har paketpris på både enkelslipade och progressiva glasögon.

Progressivgaranti

Vi justerar dina progressiva glas tills de fungerar för dig.

Två års produktgaranti

Två års produktgaranti mot material- och tillverkningsfel.

Första glasögonen? Börja med att testa synen.

Rätt styrka och glas är a och o för att du ska kunna se bra. Boka tid så hjälper vi dig!

Boka synundersökning

Gratis glasögon och linser till barn och unga.

Tack vare det bidrag som landstinger nu ger får barn och unga upp till 19 år gratis glasögon och linser. Kom in så hjälper vi ditt barn att hitta rätt.

Boka synundersökning för barn

Våra 3 glasögon-favoriter

GLASÖGON:

Lindberg

Med ett par Lindberg på näsan hintar du för omvärlden att du har ett annorlunda mindset. Varje båge är en kombination av estetik, teknisk innovation och oklanderligt hantverk.

GLASÖGON:

Tom Ford

Sofistikerade bågar med lyxig och personlig känsla kombinerad med diskreta detaljer och hög komfort. Tom Ford har ett brett sortiment med både kraftigare acetatbågar och diskreta metallbågar till både den trendiga och den klassiska kunden.

GLASÖGON:

Lunor

Lunors ledord är “Quality you can touch”. Bågarna har en ypperlig kvalitet och tillverkas för hand i små upplagor. Det är klassiska bågar i finstämda färger och vackert polerad acetat med specialutvecklade och diskreta detaljer.

Några fler av våra favoriter

Välkommen till butiken på Norrlandsgatan 22!

När du besöker oss diskuterar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just dig. Förutom vanliga linser och glasögon är vi på Linsen specialiserade på flera andra områden.