JOBBA HOS LINSEN:

Nu söker vi dig som har ett lite osunt intresse för ögon.

Sofia

190405 – Uppdatering: Tack för alla ansökningar, tjänsten är nu tillsatt.

Linsen är en oberoende optiker som ligger på Norrlandsgatan i Stockholm. Just nu befinner vi oss i en spännande fas där många kunder hittar till oss – och vi behöver bli fler! Därför söker vi dig som är legitimerad optiker. Som medarbetare blir du inte bara en i teamet, du får också vara med att forma framtidens Linsen.

Om oss
På Linsen är vi nio hängivna och engagerade personer som drivs av lusten att hjälpa våra kunder att få en obesvärad och naturlig syn. Vi har olika bakgrunder och specialområden som blir våra superstyrkor, och dessutom har vi roligt tillsammans och lyfter varandra på jobbet.

Vi brukar säga att vi inte tror på gratis synundersökningar, helt enkelt för att vi vill hinna ta oss tid för kunden och undersöka alla möjligheter som finns. Hos oss är den viktigaste personen i rummet den som sitter bakom linsen – och vårat viktigaste instrument är optikerns öron. Därför söker vi dig som är bra på att lyssna och att se kundens behov. Hos oss får du utrymme att undersöka möjligheterna som finns innan du och din kund bestämmer er för vilken väg som är rätt.

Om det finns ett bättre sätt att hjälpa en kund vill vi kunna erbjuda det. Därför tycker vi att det är viktigt att hålla oss uppdaterade kring nya produkter och behandlingar som kommer. Om du har samma nördiga ögonintresse ser vi fram emot att byta kunskap med dig!

Om dig
Vi tror att du är en legitimerad optiker, med eller utan DO/magisterexamen, som trivs med att arbeta i en familjär stämning där en bra idé är en bra idé, oavsett vem som får den. Vi tror att du är vass inom ditt område, men att du också vill fortsätta att utvecklas. Även om ögon är din expertis, är det människan bakom som får dig att vilja göra ett bra jobb.

På Linsen jobbar vi för att utvecklas inom speciallinser, Ortho-K och myopikontroll, samt ortoptik och torra ögon. Om du har erfarenhet och intresse för att växa inom dessa områden är det meriterande!

Om tjänsten
Tack för alla ansökningar, tjänsten är nu tillsatt.

Klicka här för att skicka eventuella frågor och din ansökan

Välkommen med din ansökan!
Gänget på Linsen

Psst… Är du en optikerstudent som skulle vilja jobba hos oss på helger och lov? Välkommen att höra av dig!