LINSEN LOVAR

Linsen lovar

Vi på Linsen vill att det ska kännas tryggt att handla glasögon och kontaktlinser hos oss! Därför lovar vi lite mer än konsumentköplagen.

För oss är det viktigt att du är nöjd med dina nya glasögon. Vi ansvarar för att dina glasögon fungerar som de ska. Om det skulle vara så att dina glasögon inte fungerar tillfredsställande, kontakta oss inom tre månader från beräknat leveransdatum så lovar vi att rätta till problemet.

Det är väldigt viktigt att progressiva glasögon sitter rätt. Om de inte fungerar som de ska är det oftast så att det bara krävs en justering. Misstänker du detta; kom in till oss på Linsen så hjälper vi dig mer än gärna.

På alla våra glasögon och solglasögon lämnar vi två års produktgaranti mot material- och tillverkningsfel. För de allra flesta ytbehandlingarna lämnar vi tre års produkt- och funktionsgaranti mot krackeleringar.

Om det skulle vara något fel på varan du köpt hos Linsen så kontakta oss inom skälig tid så vi har en chans att hjälpa dig rätta till problemet. Skälig tid anses vara inom 2 månader. Kom ihåg att alltid spara den felaktiga varan samt förpackningen.

Glasögon och kontaktlinser anses vara specialtillverkade för just dig och kan därför inte lämnas tillbaka på samma sätt som t.ex. en tröja.

Om du mot all förmodan inte trivs i dina kontaktlinser som tillpassats av oss eller vill byta till annan sort så byter vi ut dem inom 30 dagar från när ordinationen är gjord alternativt beräknat leveransdatum om du inte får dina linser på en gång.

Får du besvär eller komplikationer med ditt linsbärande kan du känna dig trygg när du är kund hos Linsen. I kontaktlinsundersökningen ingår kostnadsfria akutbesök samt återbesök på den senaste ordinationen i ett år.

Välkommen till butiken på Norrlandsgatan 22!

När du besöker oss diskuterar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just dig. Förutom vanliga linser och glasögon är vi på Linsen specialiserade på flera andra områden.