OM LINSEN

Vår Historia

På Linsen går vi till jobbet med ett enda mål. Att hjälpa människor med synfel att få livskvalitén tillbaka.

Synen är något man oftast tar för givet när man har den, och när den försämras kan det kännas oerhört jobbigt för många. Att det fortfarande fanns massor att göra för att hjälpa människor var anledningen till att Bengt-Åke Zetterström började som optiker för över 55 år sedan. Och han blev också en av de första som kunde erbjuda kontaktlinser på den tiden. Det är kanske svårt att tänka sig nu, men då var det helt revolutionerande att kunna slippa glasögon!

Butiken Linsen öppnade 1982 men togs över 2014 av Bengt-Åke och Sofia Zetterström som driver butiken med samma vilja att hjälpa och nyfikenhet på vad som kommer härnäst. Finns det någon ny behandling eller produkt vill vi gärna undersöka möjligheten att kunna erbjuda våra kunder den.

Men allting handlar inte bara om det senaste. Under alla våra år i branschen har vi skaffat oss gedigen kunskap till ett hantverk som vi till och med lär ut vidare till andra optiker. Vi är kvalitetscertifierade och tack vare vår breda kunskap reser vi även runt och föreläser om nya sätt att slippa synfel och ögonproblem. Vi drömmer om en värld där alla ska kunna få sin naturliga syn tillbaka. Och vi tar oss dit, en kund i taget.