ERBJUDANDEN

Erbjudanden

Som helhetskund får du 10% rabatt på kompletta glasögon och solglasögon när du låter oss på Linsen ansvara för allt som gäller dina ögon. Gäller endast ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

– För endagslinser gäller:

Köp för 6 månader eller mer och få 20% rabatt*

– För tvåveckors-/månadslinser gäller:

Köp för 12 månader eller mer och få 20% rabatt*

*Erbjudandet gäller aktuell ordination utfärdad av Linsens legitimerade optiker. För månads- och tvåveckorslinsbärare gäller linsrabatten i samband med köp av 3-pack kontaktlinsvätska. Rabatten gäller kontaktlinserna och kan endast dras vid köp i butik. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Studenter har alltid 10 % på alla produkter hos Linsen samt 100 kr rabatt på undersökningar**!

Gäller mot uppvisande av giltigt studentkort.

* Erbjudandet gäller enbart ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
** Gäller ej körkortsintyg.

Både stora och små behöver linser och glasögon. Hos Linsen är hela familjen välkommen att lösa sina synbesvär. Linsen kan erbjuda barn och ungdomar upp till 19 år gratis glasögon* tack vare det bidrag som regering och landsting erbjuder.

Bidraget omfattar:
● synundersökning som konstaterar synförändring. Bidrag för synundersökning beviljas endast i samband med köp av linser/ glasögon.
● glasögon (bågar och glas)
● kontaktlinser

* Erbjudandet gäller ett visst sortiment glasögon och har ett begränsat styrkeomfång. Kostnader för kontaktlinser ersätts upp till 800 kr på första uttaget. Självklart har man möjlighet att uppgradera och lägga till en summa för att få tunnare och flackare glas, en annan båge än de som ingår i erbjudandet eller andra typer av kontaktlinser än de som täcks av bidraget.

Enkelslipade från 1290 kr*
Progressiva från 2830 kr*

* Med reservation för begränsningar i omfång

Enkelslipade 1495 kr*
Progressiva 2495 kr*

Färgskiftande med spegeleffekt:
Enkelslipade 4825 kr*
Progressiva 7565 kr*

* Med reservation för begränsningar i omfång

Välj fritt bland produkterna i vårt ögonapotek. Vi värnar om dina ögon och vet vilken djungel det kan vara när det kommer till ögonprodukter. På Linsen har vi ett noga utvalt sortiment på tillbehör, linsvätskor och ögondroppar som är väl beprövade och hälsosamma för dina ögon.

Välkommen till butiken på Norrlandsgatan 22!

När du besöker oss diskuterar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just dig. Förutom vanliga linser och glasögon är vi på Linsen specialiserade på flera andra områden.