VIKTIG INFORMATION

Vi har skärpta hygienrutiner och spännande erbjudanden

Sofia

Vi har skärpta skydds- och hygienrutiner så ni kan tryggt besöka oss som vanligt!

Linsen fortsätter i största möjliga mån som tidigare, men våra öppettider är förändrade och vi har varit tvungna att dra ner på bemanningen för att möta den minskade efterfrågan på synundersökningar. Om det skulle påverka servicenivån under denna utmanande period ber vi om er förståelse.

Det är en tuff tid vi lever i och osäkerheten är stor. Men Linsen går trots allt bra att fortsätta driva på ett tryggt sätt, så länge extra försiktighet iakttas, och nya strikta åtgärder för hygien och skydd vidtas. Tur är väl det, för att ta hand om sina ögon är ju precis lika viktigt nu som tidigare.

Behöver du undersöka dina ögon eller prova nya glasögon? Inga problem. Vi hjälper dig gärna med att hitta det perfekta paret glasögon! Vår personal har utbildats i att följa strikta skydds- och hygienåtgärder i alla moment under dina besök hos oss. Din hälsa är vår främsta prioritet och vi har infört strikta åtgärder för att säkra att du känner dig trygg i alla moment under ditt besök här hos oss.

Som optiker hjälper vi dig att bestämma vilken typ av korrigering som är rätt för ditt synbehov.

Boka din synundersökning här

Hygien
Vi följer strikta hygienriktlinjer för att hålla vår butik så ren och trygg som möjligt. Vår utrustning, bågarna samt alla ytor och beröringspunkter rengörs kontinuerligt. Vi tillhandahåller handsprit som vi gärna ser att ni använder så fort ni kommer in i butiken.

Vi håller avstånd
Vi skakar inte hand och försöker hålla närkontakten till ett minimum. Istället hälsar vi dig välkommen med ett leende. Vid de moment som kräver att vi närmar oss använder vi visir. Vi har även installerat stänkskydd på våra instrument. Under denna period har vi även valt att avstå ifrån momenten som kräver att vi vidrör patienten, såsom att vända ögonlock. Vi får istället göra en noggrannare undersökning när allt detta lagt sig.

Symptomkontroll
Vi vill säkerställa att alla som kommer in i butiken är friska. Därför uppmanar vi våra kunder att meddela oss om de får sjukdomssymptom. Vi hjälper gärna till med att hitta nya tider längre fram istället.

Vi har ett gemensamt ansvar för varandra.
För att säkerställa hälsa och trygghet för dig och våra anställda behöver vi din hjälp.
Covid-19 påverkar hela samhället och vi behöver alla visa omtanke för varandra. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt Svensk Handels riktlinjer. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en trygg köpupplevelse, oavsett om du besöker butiken eller handlar i vår webbshop.

Som kund kan du visa omtanke för våra anställda och deras arbetsmiljö samt andra kunder genom att:
• Håll ett avstånd på minst 1,5 m till andra kunder i butiken.
• Rengör händerna ofta.
• Undvik att röra vid ditt ansikte, hosta och nys i armvecket.
• Vidrör inte produkter i onödan.
• Besök inte butiken i stora sällskap för att så många som möjligt ska kunna handla tryggt.

Hör gärna av dig redan innan ditt besök om du har några frågor eller känner dig orolig över något speciellt. Tillhör du en riskgrupp och behöver besöka oss när butiken är tom? Vi är flexibla och kan anpassa oss om du har specifika önskemål. Dina ögon och din hälsa är högsta prioritet för oss och även om mycket i världen känns märkligt just nu, är det en sak du kan vara säker på:
Vi finns här för dig, precis som vanligt.

Vi vill tacka alla våra kunder för att ni fortsätter handla hos oss i dessa tider. Välkommen in!

Handla och vinn!
I sommar kan du som köper glasögon eller solglasögon hos oss vinna ett extra par, i samma prisklass som de du köpte. Antingen till dig själv, eller någon annan. Under juni, juli, augusti och september drar vi en vinnare per månad. Sommarens fyra vinnare kontaktas personligen.


KAMPANJ – DUBBELT UPP!
Den 8:e juni startar kampanjen Dubbelt upp! Få dubbelt för halva priset. Köp två par glasögonglas från ZEISS och få det billigaste paret på köpet. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september 2020.

Med anledning av Covid-19 har vi tillfälligt förkortat våra öppettider

Vi har öppet följande tider: 
Måndag till fredag 11:00-18:00
Lunchstängt 14:00-15:00

Hoppas på er förståelse och på att situationen snart blir som vanligt igen.