ERBJUDANDE

Upplev det bästa i livet, tillsammans!

Sofia

För att det bästa i livet ska kännas riktigt meningsfullt behöver man rätt förutsättningar för att finna den rätta känslan – och att sedan få dela upplevelsen med någon man tycker om.

Det är det som driver oss på Linsen. Vi vill att alla ska kunna få uppleva det vackra i världen, så vi hjälper våra kunder att få bättre syn.

Nu vill vi ge ännu fler samma möjlighet.

Boka synundersökning i par så får ni halva priset på undersökningen – och vi bjuder er på fika ☕️

Tillsammans med våra grannar här på Norrlandsgatan, det fina kafferosteriet Johan & Nyström, har vi skapat ett fint erbjudande till dig och en vän.

Så här går det till:

1

Rekommendera en vän att göra en synundersökning

Att göra en synundersökning är det bästa sättet att ta hand om sina ögon. Oavsett om det gäller linser eller glasögon gör vi alltid en grundlig synundersökning med konsultation och rådgivning. Nu för halva priset!

Erbjudandet gäller i mån av plats. Så vet du någon mer än du som behöver testa sin syn, tveka inte att dela detta vidare nu.

2

Boka synundersökning

Enklaste sättet att boka tid hos oss är genom vårt digitala bokningssystem (följ knappen nedan). Det går också bra att ringa oss på 08-611 78 01. Be din vän ange rabattkoden, och namn och emailadress på vem som rekommenderat hen (alltså ditt namn) – så att ni kan ta del av erbjudandet.

ANGE DENNA KOD VID BOKNING

TILLSAMMANS

Boka tid här →

3

Vi hjälper dig och din vän – och ni får en mysig fikastund tillsammans

När både du och din vän har varit på er synundersökning hos oss så aktiveras fikaerbjudandet. Då är ni varmt välkomna över till våra grannar Johan & Nyström för att avnjuta en härlig kopp kaffe eller te tillsammans.

😘


J&N

Johan & Nyström

Drömmarnas kaffebar. Här kan du uppleva färskrostat kaffe i säsong, bryggt efter konstens alla regler. En plats för dig och ditt sällskap när ni vill riktigt götta ner er i det hantverk det är att brygga en riktigt bra kopp kaffe. Te eller något gott till går bra förstås också.

Johan & Nyström fick utmärkelsen som årets kaffebar 2018 av White Guide!


J&N

Optiker Linsen

På Linsen går vi till jobbet med ett enda mål. Att hjälpa människor med synfel att få livskvalitén tillbaka. Våra optiker använder exakta instrument tillsammans med sin egen erfarenhet och fingertoppskänsla. Vi har också ett stort lager av kontaktlinser, glasögon, och tillbehör.

Linsen har blivit rekommenderat företag genom Reco 5 år i rad!


Erbjudandet gäller endast för nya kunder och fram till slutet av september – hos Linsen på Norrlandsgatan 22 och Johan & Nyström på Norrlandsgatan 20.

Varmt välkomna!

Boka tid här →