Vi tror på en värld där alla kan få bästa tänkbara synvård och möjligheten att få uppleva världen på ett naturligt sätt.

Om man lyssnar kan man se saker maskinerna missar.
Vi tror på en värld där den viktigaste personen i rummet är den som sitter bakom linsen – och det viktigaste instrument är optikerns öron.

Kunskap kan förändra människors syn.
Vi tror på en värld där ingen ska behöva gå runt med synbesvär – och där människor erbjuds alla möjligheter som faktiskt finns för att få sin naturliga syn tillbaka.

Vårt främsta uppdrag är att hjälpa, inte att sälja.
Vi tror på en värld där gratis synundersökningar inte är det som avgör vilken optiker du kan välja att gå till.

VÅR HISTORIA

Ett halvt sekel av klarsynthet.

På Linsen vill vi hjälpa människor att få en obesvärad syn. Våra optiker använder exakta instrument tillsammans med sin egen erfarenhet och fingertoppskänsla. Dessutom har vi utbildat optikerkollegor i över 300 nordiska butiker i hur man tillpassar linser som ersätter progressiva glasögon.

3 anledningar att välja Linsen

Erfarenhet

Även om en optikers instrument är precisa så är det vi – människorna bakom – som med år av kunskap och erfarenhet vet vad, och hur, vi ska mäta med dem. Och vi vet att en stor del av jobbet även handlar om att lyssna.

Omtanke

Även om ögon är vår vardag så är varje fall speciellt för oss. Vi drivs av att försöka ge våra kunder sin naturliga syn tillbaka och därför bryr vi oss om att du ska få rätt hjälp direkt.

Varaktighet

Det låter kanske konstigt, men vårt mål är faktiskt att behövas så lite som möjligt. Därför jobbar vi både med förebyggande metoder och kvalitet för att du ska kunna få en hållbar syn.

Vi som jobbar här

Bengt-Åke
Leg. Optiker

Sofia
Leg. Optiker/ MScOptom

Malin
Leg. Optiker

Lena
Leg. Optiker

Anna
Leg. Optiker

Katja
Rådgivare

Linda
Rådgivare

Tuula
Rådgivare

Välkommen till butiken på Norrlandsgatan 22!

Alltid hos Linsen

Stockholms största lager

I Linsens butik på Norrlandsgatan 22 i Stockholm har vi Stockholms största lager på kontaktlinser. Du kan välja om du vill få varorna skickade per post eller hämta upp dem i vår butik. Vi har de flesta vanliga kontaktlinsmärken i vårt lageromfång.

Specialister inom kontaktlinser

Våra optiker på Linsen har mångårig kompetens inom optometri och kontaktlinser och har utbildat andra optiker i över 300 butiker runt om i Norden om kontaktlinstillpassning. Om du har särskilda synproblem som kräver speciella linser är vi optikern för dig!

Trygg betalning

Du kan känna dig trygg när du handlar hos Linsen. Vi använder säkra certifierade betallösningar och Linsen får ingen information om dina kreditkortsuppgifter. Dina personuppgifter används bara för att ta fram din journal och vi följer personuppgiftslagen, PUL.

Snabba leveranser

Vi skickar alltid varorna med A-post, oftast samma dag eller efterföljande arbetsdag. Finns varorna i lager har du dem i brevlådan eller närmaste ombud efter 1-3 dagar.